Solberg Bil bidrar i kampen mot mobbing

04.09.2013

For 6 mnd siden lastet Nichlas Halvorsen fra Skien opp en video på YouTube hvor han forteller om mobbingen han har opplevd over lang tid.
Aldri hadde vel 15 åringen ventet seg dette; over 82.000 ganger er videoen blitt spilt av, han har blitt intervjuet av flere store aviser og vært på God Morgen Norge på TV2 og fått snakke med kunnskapsministeren Kristin Halvorsen som lover at mobbing har kommet øverst på dagsorden.
I forkant av opptredenen på God Morgen Norge på TV2 hadde Astri Pedersen fra Haugesund lest om saken i media og sett videoen til Nichlas, hun ble rørt av 15-åringens historie og ville gjøre noe positivt for ham. Hun leste at han sparte til sertifikat og googlet «kjøreskole + Skien» og ringte til første treffet hun fikk, nemlig Learn trafikkskole. De ville gjerne sponse kjøreopplæring inntil 30.000 og startpakke.
Videre tenkte hun at det hadde vært gøy om han hadde bil å kjøre da han ble 18 år og da ringte hun til Ole Solberg på Solberg Bil as i Skien som nå har lovet Niklas 1 års gratis lånebil. I tillegg har Statoil sponset ett års forbruk av drivstoff.
Nichlas var helt overveldet da han fikk alt presentert på God Morgen Norge 13. juni 2013 og syns det hele var veldig uvirkelig. På Facebook siden hans er det et bilde fra TV2 studio og han skriver enkelt: «Dagen som forandret mitt liv».

Les mer:

http://www.varden.no/nyheter/nichlas-hjelper-andre-som-mobbes-1.7812908

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/kristin-halvorsen-hyller-nichlas-15-som-en-helt-4060261.html

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser