Vi introduserer: Jobbskaperne!

07.07.2021

Vi er så utrolig stolte av å ha fylkets beste jobbskapere som våre kunder! Hva gjør dem så spesielle? Følg med her og på våre sosiale medier for mange spennende historier fremover.

Gjennom et unikt næringsliv løfter kundene våre lokalmiljøet - og dette har de klart på tross av mye usikkerhet det siste året. Det heier vi på! Det har vært utrolig gøy å følge de som har turt å satse stort gjennom pandemien og i den anledningen har vi skapt en kul serie slik at flere kan bli kjent med de fantastiske menneskene og bedriftene som er med på å bygge Telemark.

Vi begynner serien med JM Bygg Montasje AS. Daglig leder Jan Martinsen forteller om et turbulent år som følge av pandemien. Nå er de tilbake på topp og JM er igjen en av fylkets sterkeste og mest spennende Jobbskapere. Det er altså bare å glede seg til flere fantastiske prosjekter fremover – det gjør i hvert fall vi!

Veteranene Malermester Kjellsen & Tufte As trenger ingen introduksjon! I laaaang tid har de med et smil satt sitt spor på alle slags bygninger og prosjekter rundt om i fylket. Også utfordringene som oppsto i begynnelsen av koronapandemien ble tatt på strak arm. Det er beundringsverdig! Bli bedre kjent med malermesterne her.

Kontakt oss

  • Følg oss på sosiale medierNyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


Anmeldelser