Vi introduserer: Jobbskaperne!

07.07.2021

Vi er så utrolig stolte av å ha fylkets beste jobbskapere som våre kunder! Hva gjør dem så spesielle? Følg med her og på våre sosiale medier for mange spennende historier fremover.

Gjennom et unikt næringsliv løfter kundene våre lokalmiljøet - og dette har de klart på tross av mye usikkerhet det siste året. Det heier vi på! Det har vært utrolig gøy å følge de som har turt å satse stort gjennom pandemien og i den anledningen har vi skapt en kul serie slik at flere kan bli kjent med de fantastiske menneskene og bedriftene som er med på å bygge Telemark.

Vi begynner serien med JM Bygg Montasje AS. Daglig leder Jan Martinsen forteller om et turbulent år som følge av pandemien. Nå er de tilbake på topp og JM er igjen en av fylkets sterkeste og mest spennende Jobbskapere. Det er altså bare å glede seg til flere fantastiske prosjekter fremover – det gjør i hvert fall vi!

Veteranene Malermester Kjellsen & Tufte As trenger ingen introduksjon! I laaaang tid har de med et smil satt sitt spor på alle slags bygninger og prosjekter rundt om i fylket. Også utfordringene som oppsto i begynnelsen av koronapandemien ble tatt på strak arm. Det er beundringsverdig! Bli bedre kjent med malermesterne her.

Roar Sivertsen forteller om at telefonen hos Rørlegger Sivertsen & RS Elektro gikk i dvale da Norge stengte ned. Det tok seg derimot fort opp igjen og de har siden da vært å se på en rekke prosjekter rundt om i fylket. Bli bedre kjent med rørleggeren, entreprenøren, håndverkeren, renoveringsspesialisten, installatøren, samarbeidspartneren og jobbskaperen (ja, lista er lang!) her!

Hos Blink Hus Telemarkhus setter de ekstra stor pris på å kunne dra på julebord og firmaturer nå som vi endelig ser lyset i enden av korona-tunellen- Stor applaus til Telemarkhus som på alle områder tar utrolig godt vare på sine ansatte – de er altså ekte Jobbskapere! Her forteller daglig leder Linn Holand mer i episode 4.

Hos Optime Subsea fikk daglig leder Jan-Fredrik Carlsen seg et sjokk når nedstengningen i Italia førte til at en kontrakt på hele 40 millioner ble forsinket. Likevel gønna de på og med kreative problemløsninger går det nå bedre enn aldri før! Hør mer om den imponerende satsingen her.

Fra å være totalt uforberedt, til full gass på bare noen måneder! Daglig leder i EL-Vis Elektro As Håkon Kallestad forteller om en krevende tid i begynnelsen pandemien. Nå preges derimot hverdagen av nye ansettelser og flere spennende oppdrag her i Grenland, hvor videre satsing planlegges for fullt! Vi gleder oss til å følge med.

Vi tar enda en tur til Notodden. Denne gangen for å besøke Nordic Pump Systems As! “Vi hadde ikke noe dårlig år, det ble bare annerledes” forteller daglig leder Kjell Velta om fjoråret da pandemien brakte løs. Kreative løsninger, tilrettelegging og fantastiske kundeforhold reddet nemlig året. Nå er det bare å se frem til flere avdelinger rundt om i landet. Det er stas!

Kontakt oss

  • Følg oss på sosiale medierNyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser