Mustang Mach-E hos Solberg Bil

15.02.2021

Ford Mustang Mach-E har nå blitt prøvekjørt hos både Solberg bil i Skien og på Notodden og tilbakemeldingene er strålende. Selv med dager med snøkaos tar demobilene seg godt fram, inkludert den med bakhjkulstrekk.

Med vakkert skulpturelt design, banebrytende teknologi og en rekkevidde på opptil 610 km er denne en elektrisk SUV vi tror vil passe for mange nordmenn. I tillegg kommer Mustang Mach-E med en lang rekke tilkoblingsmuligheter designet for å levere en kjøreopplevelse med deg i fokus

Pressen i Norge har og levert gode omtaler av bilen, med blant annet terningkast 5 i VG og beskrevet av Elbil24 som "et av de aller beste kjøpene i denne klassen per nå". Bilen har også fått gode omtaler av blant annet Tv2, Lyd og Bilde, Nybiltester.no, samt flere andre norske medier.

     Mustang Mach-E Solberg bil

Dersom du ikke har fått mulighet til å prøvekjøre bilen har vi den tilgjengelig for prøvekjøring igjen i Skien fra mandag 15.02 til onsdag 24.02., og på Notodden fra torsdag 25.02 til lørdag 27.02.

For å avtale tid for prøvekjøring kan du fylle ut prøvekjøringsskjemaet nedenfor eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Skien: 35 58 35 20 | [email protected]

Notodden: 35 02 51 00 | [email protected]

Prøvekjøringsskjema

Vi tar smittevern på alvor og kan love en trygg prøvekjøring, desinfisering, og at lokale smittevernsregler blir opprettholdt.

Lurer du på hvor god plass det er i nye Mustang Mach-E? Klikk her for å se vår test av bilen sitt bagasjerom.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser