Nybil-nyhetene våre på tur til Rauland

21.01.2021

I høst tok vi med oss noen av de nye modellene våre til Rauland.

Her fikk vi testet bilene skikkelig, og vi gleder oss veldig til å vise dere filmer fra turen! Følg med fremover for videodryss av vår bilweekend på fjellet.

Nedenfor kan du se første video fra vår tur til Rauland og finne mer informasjon om noen av våre nybil-nyheter.


Ta kontakt med oss dersom du ønsker å prøvekjøre noen av våre biler eller har noen spørsmål som vi kan hjelpe deg med.

Kontakt ossBestill prøvekjøring

 • Puma
 • Ford Puma

  En ny generasjon med hybridbiler er her, og Ford Puma gjenspeiler dette med nye, avanserte EcoBoost hybrid-motorer. Puma mild hybrid-motorene leverer enestående ytelse sammen med imponerende drivstofføkonomi og betraktelig lavere CO2-utslippstall enn konvensjonelle motorer.

  Les mer om Puma

 • Explorer
 • Ford Explorer

  Det allsidige interiøret har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og har samtidig generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil.

  Les mer om Explorer

 • Kuga
 • Ford Kuga

  Nye Kuga er tilgjengelig med en rekke ulike drivlinjer. Du kan velge mellom ladbar hybrid, hybrid, mild hybrid eller diesel. Du kan også velge om du vil ha forhjulstrekk (FWD) eller firehjulstrekk (AWD). Valget er ditt.

  Les mer om Kuga

 • Ranger
 • Ford Ranger

  Nye Ford Ranger er skapt for å jobbe hardere og mer effektivt. Pickupen leveres med en rekke nye motorer som er laget for å utnytte drivstoffet til siste dråpe. Den nye avanserte girkassen takler overgangen mellom varierende forhold og terreng uten problemer. Med massevis av nyttig ny teknologi som auto start-stop og kjørecomputer, er dette en robust pickup som har både hjernen og musklene som trengs.

  Les mer om Ranger

 • Transit Custom
 • Ford Transit Custom

  Transit Custom har alltid vært kjent for sin kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet samt det overlegne nivået på design og håndverk. Nå tilbyr den et enda bredere utvalg av smarte funksjoner og teknologier. Nå også med forbedret effektivitet takket være et tilgjengelig utvalg av avanserte diesel- og hybridalternativer.

  Les mer om Transit Custom


KLIKK HER FOR Å SE VÅRT STORE UTVALG AV NYE BILER


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser