2021 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Skien Skriv ut

2021 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Kr 669 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2021
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 26 000 Km
  • 2998
  • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Explorer 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line

Kr 669 000

Inkl. omregistrering

FORD EXPLORER 3,0 V6 ECOBOOST PHEV ST-LINE

Flott Explorer varebil står klar for rask levering. Dette er en råsprek og komfortabel arbeidsbil i høy klasse. Tilbyr herlig kjørekomfort i et høyt førermiljø, rikelig med plass både i coupe og bak i lasterom og et høyt utstyrsnivå. Sterk 3,0 V6 Ecoboost som sammen med el-motor yter hele 457 hk! 0 - 100 km/t er gjort unna på kun 6 sekunder og du kan dra hele 2.500 kg på kula! Leveres med resterende nybilgaranti frem til 30.07.2026 / 100.000 km. Eu-godkjent frem til 30.07.2025.

Servicehistorikk: -06.04.2022 - 22.104 km.

Av utstyr øsnker vi å fremheve:

Adaptive Cruisekontroll - Trykk på knappen på ratte, bilen holder selv farten du ønsker samt at den bremser for bilen foran deg. Dette er en funksjon som er behaglig på langkjøring, samt at det er drivstoffbesparende.

Avtagbart hengerfeste Hengerfeste kan enkelt tas av, medfølger unik nøkkel for demontering.

Bluetooth telefonsystem - Mobilen kobles enkelt opp til bilens blåtannsystem. Via bilens stereoanlegg snakker du i telefon, helt lovlig. Du har også tilgang til mobilens telefonbok via skjermen i bilen.

Ryggekamera - Når bilen settes i revers vil du via et integrert kamera ha full oversikt over hva som befinner seg i området bak bilen. Dette vil også forenkle parkering.

Parkeringssensor - Du vil få en visuell og hørebar varsel inne i bilen om du rygger mot en gjenstand. Forenkler vanskelige parkeringer.

Navigasjon - Tast inn din destinasjon i bilen mediasystem, skjermen i bilen vil gi instruksjoner om hvordan du kommer frem til destinasjonen din. Perfekt for deg som kjører mye på ukjente plasser eller som er mye på bilferie.

ST-Line - Dette er en modell med sportslig preg og fokus på detaljer. Sorte elementer preger bilen utvendig, innvendig er setene sorte med rød sømmer. Ekstra sidestøtte i setene, perforert og klompete ratt for esktra godt grep.

Multikontur seter - Perforerte skinnseter med luftputer som kan justeres slik at sittestilling blir perfekt for din utforming. De har i tillegg en massasjefunksjon, noe som kan minimere sjansen for stiv musklatur i hofte og rygg med lengre kjøreturer.

B&O Play - Bang & Olufsen lydsystem for premium lyd, tilpasset hver enkelt Ford modell. Slik at alle i i bilen kan glede seg over den samme altomsluttende lydopplevelsen.

Apple CarPlay - Lar deg speile mobilen mot skjermen i bilen. Har du for eksempel Spotify kan du spille av favoritt spillelistene dine direkte fra skjermen.

Automatisk bakluke - Automatisk bakluke for enkel åpning og lukking.

Oppvarmet frontrute - Ren frontrute med raskt oppvarmingssystem. Bare trykk på en knapp og ultratynne tråder vil varmes opp for å fjerne is og dugg fra frontruten samt hjelpe til å fjerne is fra viskerne. Systemet virker på sekunder, selv om det er minusgrader ute.

Parkeringsassistent - Aktiv parkeringsassistent bruker ultrasoniske sensorer for å måle parkeringsplassen og sjekke om bilen din får plass. Dernest vil datamaskinen manøvrere deg på plass. Biler hjelper deg også ut av luken.

Filskiftevarsler - Filskiftevarsler bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Deretter advarer bilen deg med vibrasjon i rattet og en advarende melding. Om føreren ikke reagerer vil bilen styre trygt tilbake i filen.

Blindsonevarsler - Kan hjelpe deg å bytte fil på et tryggere måte. Radar sensorene skanner blindsonen på hver side av bilen. Hvis de oppdager en bil som du ikke kan se, tennes et lys tydelig på det korresponderende sidespeilet for å advare deg.

Trafikkskiltgjenkjeninng - Ser veiskiltene du kanskje går glipp av. Identifiserer skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fartsgrensen vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører forbi en ny fartsgrense.

Panorama soltak - Gir coupèen et lutig preg med naturlig lys, samt som det kan åpnes på varme dager. Gardin kan trekkes for om en vil stenge lyset ute.

Regnsensor - Vindusviskerne starter automatisk når regn faller på frontruten, og øker hyppigheten ved større vannmengder.

Kjørecomputer - innebygd datamaskin i en bil. Kjørecomputeren kan fortelle om gjennomsnittsfart, gjennomsnittlig og aktuelt drivstofforbruk, distanse til tom tank, antall kilometer kjørt siste tur og en del annen statistikk knyttet til bilkjøring.

FordPass Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass oversikt over alt fra drivstoffnivå til dekktrykk, og mottar varsler om bilens tilstand. Du kan også starte bilen(automat) låse opp og igjen bilen med mobilen.

360 kamera Bilen har 4 kameralinser plassert rundt bilen, slik at bilen vises i fugleperspektiv for god oversikt rundt bilen.


Ønsker du mer informasjon om denne bilen? Ta kontakt med Thor Kristian Iversen - 900 22 250 - [email protected] Christer Bråthen - 48855444 - [email protected]

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Explorer
Variant 3,0 V6 Ecoboost PHEV ST-Line
KM-stand 26 000 Km
Registrert dato 30/07/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2998
Motorkraft 457 HK
Karosseri type Kasse
Farge Svart
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 2
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3141 kg
Registreringsnummer NH12081
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
Garanti Ny bil
VIN WF02K8GY2MNA05223
Referanse 0a157d8b-3fa1-4e63-930c-d8856ab470d7
Nyttelast 636

Annet

Tilbehør bil
4x4
Active cruise med Stop&Go
Adaptiv Cruisekontroll
Adaptive LED hovedlys
Apple Carplay
Armlene førerstol
Automatgear
Bang & Olufsen Sound system
Bluetooth/telefonsystem
Comfor seter
DAB radio
Dekktrykksensor
El.sete med minne
Filskiftevarsler
Hengerfeste
Isofix Barnesete Feste
Lettmetallfelger
Navigasjon
Nedfellbare Bakseterygger
Nybilgaranti
Nøkkelfri
Oppvarmet ratt
Paddle Skift
Ryggekamera
USB-port
Kjørecomputer
Multifunksjonsratt
Navigasjon m/Touchscreen
Oppvarmet frontrute
Regnsensor
Ryggesensor
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Glasstak
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00

Torsdag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 11:00 - 15:00

Søndag: Stengt

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser