COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Tilbud på takboks hos Solberg Bil


Skiguard 860S/830S takboks.


NÅ KUN 8500,- kroner.


Du får også 30 % rabatt på originalt takstativ ved kjøp av boks.


Begrenset lager, kun 10 bokser tilgjengelig.Skiguard 860-S

Størrelse: 226 x 88 x 30 (utvendig mål)

216 x 86 x 28 (innvendig mål)

Volum: Ca. 500 liter

Vekt: Ca. 30 kg

Materiale: Glassfiberarmert polyester

En perle av en boks! En ren estetisk nytelse for øyet. Vår nye modell 860 er enda mer krommet og lavtsittende til biltaket, noe vi vet er svært viktig ved valg av boks.

Med denne boksen får du Skiguard´s aller siste innen banebrytende og innovative design. Et helt nyutviklet låsesystem, plassert bak på siden av boksens underdel, gjør den enkel å betjene.

Boksen åpnes bak og løftes/holdes oppe av gassdempere. Leveres med skiholdere og remmer til feste av ski og bagasje. En solid gummipakning mellom over- og underdel gjør den tett for vannintrengning.

Fåes i to utgaver; Touring-underdel (med kanaler/tunneler som integrerer bilens lastebøyler), og S-underdel, den universale boksen, passer til de aller fleste biler.

Kontakt Solberg Bil SkienKontakt Solberg Bil Notodden


Skiguard 830 S

Størrelse: 214 x 88 x 27 (utvendig mål)

205 x 86 x 25 (innvendig mål)

Volum: Ca. 470 liter

Vekt: Ca. 25 kg

Materiale: Glassfiberarmert polyester

Nyheten er her, Skiguard har designet en lekker, aerodynamisk og lavtliggende ny takboks. Skiguard 830 er beregnet på mindre biler med kortere tak, blant annet til en rekke mellomstore typer SUV.

Skiguard er alene om å ha et buet design, for å passe perfekt til de nye takene som er blitt trenden de senere år. Skiguard 830 er av samme design og meget buet. Dette gjør at boksen får en optimal plassering på de fleste biler.

Denne boksen er bygget på samme moderne lest som modell 860, er 214 cm lang, og har plass til inntil 205 cm lange langrennsski.  

Boksen har også fått vårt nyutviklede låssystem som benyttes blant annet i modell 860.

Fåes i to utgaver; Touring-underdel (med kanaler/tunneler som integrerer bilens lastebøyler), og S-underdel, den universale boksen, passer til de aller fleste biler.

Kontakt Solberg Bil SkienKontakt Solberg Bil Notodden


Andre tilbud du kan være interessert i...