COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 329 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
49800Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 329 000

Inkl. omregistrering

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD automat

Velholdt 1-Eiers Mondeo med 4x4 og Automat. Bilen leveres med komplett servicehistorikk. Ny EU-Godkjent til Juni 2022 og Nybilgaranti til 31.03.2021. Bilen er kjøpt ny hos oss i sin ti å er fulgt opp her.

Servicehistorikk

  • 01.03.2018 - 24 208km
  • 31.01.2020 - 47 467km

Service intervall er 2år 30 000km

Av utstyr ønsker vi å fremheve

Adaptive Cruisekontroll - Trykk på knappen på ratte, bilen holder selv farten du ønsker samt at den bremser for bilen foran deg. Dette er en funksjon som er behaglig på langkjøring, samt at det er drivstoffbesparende.

Webasto/varmer med fjernkontroll - Lar deg varme opp bilen ved et enkelt tastetrykk på fjernkontrollen, eller kan programeres til ulike tidspunkt inne i bilen. Is og snø smelter fra bilen, og du kommer til varm bil.

Bluetooth telefonsystem - Mobilen kobles enkelt opp til bilens blåtannsystem. Via bilens stereoanlegg snakker du i telefon, helt lovlig. Du har også tilgang til mobilens telefonbok via skjermen i bilen.

Elektrisk innfellbart hengerfeste - Et elektrisk hengerfeste er skjult under bilen, utløses enkelt ved et tastetrykk. Bryteren befinner seg gjerne i bagasjerommet.

Parkeringssensor - Du vil få en visuell og hørebar varsel inne i bilen om du rygger mot en gjenstand. Forenkler vanskelige parkeringer.

Tonede vinduer fra b-stolpe - Dette gir bilen et eksklusivt preg. I tilegg som det begrenser innsyn til kupèen samt at den innvendige tempraturen reduseres på varme og solrike dager.

Adaptive Led lys - Gir deg ekstremt godt lys i mørket, lysene følger bilens retning slik at vegbanen alltid er opplyst. Fullt lysene slås automatisk på om det er mørkt ute, samt at de dimmer automastiks ned om det kommer bil i mot.

Streaming/overføring av musikk - Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilens lydanlegg.

Navigasjon - Tast inn din destinasjon i bilen mediasystem, skjermen i bilen vil gi instruksjoner om hvordan du kommer frem til destinasjonen din. Perfekt for deg som kjører mye på ukjente plasser eller som er mye på bilferie.

Nøkkelfritt system - Bilen åpnes, lukkes og startes helt uten nøkkel. Nøkkelen oppbevares i for eksempel lommen eller veska. Om en ønsker kan en også bruke nøkkelen på normal måte.

Automatisk bakluke - Automatisk bakluke for enkel åpning og lukking. Hvis du har hendene fulle, kan du automatisk åpne eller lukke bakluken ved å bevege foten under den bakre støtfangeren.

Oppvarmet frontrute - Ren frontrute med raskt oppvarmingssystem. Bare trykk på en knapp og ultratynne tråder vil varmes opp for å fjerne is og dugg fra frontruten samt hjelpe til å fjerne is fra viskerne. Systemet virker på sekunder, selv om det er minusgrader ute.

Filskiftevarsler - Filskiftevarsler bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Deretter advarer bilen deg med vibrasjon i rattet og en advarende melding. Om føreren ikke reagerer vil bilen styre trygt tilbake i filen.

Trafikkskiltgjenkjeninng - Ser veiskiltene du kanskje går glipp av. Identifiserer skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Et ikon for fartsgrensen vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører forbi en ny fartsgrense.

Regnsensor - Vindusviskerne starter automatisk når regn faller på frontruten, og øker hyppigheten ved større vannmengder.

ISOFIX - Isofix er en internasjonal standard for festepunkter for barnesikringsutstyr som barneseter i bil

Kjørecomputer - innebygd datamaskin i en bil. Kjørecomputeren kan fortelle om gjennomsnittsfart, gjennomsnittlig og aktuelt drivstofforbruk, distanse til tom tank, antall kilometer kjørt siste tur og en del annen statistikk knyttet til bilkjøring

USB - Gir mulighet for å lade/streame musikk via telefon i bilen


Tilbehør til din bil Vi monterer det meste av ekstraustyr til alle biler, eksempelvis: Hengerfeste, DAB+ radio, tak/skiboks, lasteholder/skistativ, barneseter, Webasto/Eberspächer, DEFA varmer med mer.

Levering over hele Norge Vi kan transportere din nye bil hjem til deg, spør oss om pristilbud. Kommer du med tog eller buss henter vi deg gjerne på nærmeste stasjon.

Finans og forsikring Vi tilbyr markedsledende forsikring og finansieringsløsninger fra 0,- kontant inntil 10 år.

Vi tar innbytte, og dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser og bilmerker.

Ønsker du mer informasjon om denne bilen ta kontakt med oss på telefon 35 58 35 20 eller direkte til våre selgere:

  • Joachim Lauritzen 92444086 / lauritzen@solbergbil.no
  • Ole Heldal 488 41 484 / heldal.larsen@solbergbil.no

Vi ønsker deg velkommen til Solberg Bil AS, Telemarks Ford forhandler!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 329 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut
KM-stand 49800 Km
Registrert dato 31/03/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer NF78356
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Warranty Ny bil
Referanse 3eebd564-5745-462c-90b6-d9d7eb00ee5c

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 329 000

Inkl. omregistrering

Annet
4x4;Adaptiv Cruisekontroll;Automatgear;Bluetooth/telefonsystem;DAB radio;Dekktrykksensor;Delskinn;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;ISOFIX-fester til barnesete;Mørke ruter;Navigasjon;Nybilgaranti;Nøkkelfri;Oppvarmet frontrute;Park-varmer;Servicehistorikk;SYNC 2;Varme i ratt;Webasto;ABS;Air Condition;Airbags;Antiskrens;Antispinn;Automatisk klimakontroll;AUX-inngang;Beltevarsler;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Farget glass;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Ryggesensor;Sentrallås;Servostyring;Sommerhjul;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00

Torsdag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 11:00 - 15:00

Søndag: Stengt