COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2009 Honda Accord 2,0 Executive Navi Aut.

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

2009
Automat
Bensin
185875Km
1997
5

Detaljer

Honda Accord 2,0 Executive Navi Aut.

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

  • VI TILBYR NÅ FRI FRAKT OVER STORE DELER AV NORGE. KONTAKT OSS :-) VI VISER DEG GJERNE BILEN OVER FACETIME ELLER LIGNENDE MEDIER*

Praktisk familiebil ferdig levert med takboks for ferieturer. Honda er kjent for kjørecomfort, og dette var litt av en bil når den var ny i 2009.

Bilen er utstyrt med ryggesensor, navi, takboks, takstativ, F1 giring, cruisecontrol, auto klima, auto lys, takluke +++

Bilen har bra sommer og vinterdekk.

Nylig ny service nå i mars.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Honda Accord 2,0 Executive Navi Aut.

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

Merke Honda
Modell Accord
Variant 2,0 Executive Navi Aut.
KM-stand 185875 Km
Registrert dato 16/07/2009
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 156 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 185 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2015 kg
Registreringsnummer AE24526
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse e37df7b7-e0ca-42bb-902f-d27fe8f0416f
NB - Payload 483

Tilbehør bil

Honda Accord 2,0 Executive Navi Aut.

Kr 79 000

Inkl. omregistrering

Annet
ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Servostyring;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Turteller;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00