COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2016 Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
58000Km
1997
5

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

Edge er Fords flaggskip i europa, dette er virkelig SUV med stor S. Ikke bare er den full-lastet med alle hjelpemidler og underholdning man trenger for å gjøre kjøreturen så sikker og komfortabel som mulig. Den har også et design som oser maskulinitet og kjøreegenskaper som bidrar til å gi deg selvtilliten til å kaste den ut i alle slags utfordringer med den største selvfølgelighet eller få selv de lengste turene til å virke som om de er korte og underholdene.

Av utstyr kan vi nevne blandt annet: elektriske ruter rundt om, multifunksjonsratt, adaptiv cruisekontroll, stemmestyring, filsentrerings assistent, filskiftevarsler, F1 giring, BLIS, adaptiv styring, pre kollisjons assistent, skiltgjennkjenning, easy entry, parkeringsvarmer, to sone klima, oppvarmet fører/passasjer/baksete, parkeringssensor foran og bak, ryggekamera, navigasjon, oppvarmet ratt, oppvarmet frontrute, elektrisk justerbare seter med memoryfunksjon på førerstol, avtagbart hengerfeste, med mer!

Bilen er kjøpt ny hos oss, og alle servicer er tatt hos oss, senest nå i august 2019. Bilen har også nye bremserskiver og sommerdekk.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut
KM-stand 58000 Km
Registrert dato 30/06/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 209 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer NV71002
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse e4ce7775-ca4a-4838-beee-e32a8e33a273

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 469 000

Inkl. omregistrering

Annet
Servicehistorikk;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00