COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Sport aut

Kr 515 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
49000Km
1997
5

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Sport aut

Kr 515 000

Inkl. omregistrering

  • VI TILBYR NÅ FRI FRAKT OVER STORE DELER AV NORGE. VI VISER DEG GJERNE BILEN OVER FACETIME ELLER LIGNENDE MEDIER. KONTAKT OSS :-) *

Ford Edge er Fords flagskip når det kommer til SUV i Europa. Dette er er virkelig suv slik det er tenkt å være! Høybakkeklaring, bra innstegshøyde, 4hjulstrekk og en sterk dieselmotor sørger for at dette er en bil som kan brukes skikkelig, slik disse bilene egentlig er tenkt. Men ikke tro at det skorter på kjørekomforten forde! Du skal faktisk lete lenge og i langt høyere prisklasser om du skal finne noe matcher Edge på kjørekomfort og utstyrsnivå. Vår bil selges for kunde og fremstår som meget pen, sportsutgaven som denne er, har en del sportslige eksteriør detaljer og kler fargekombinasjonen utrolig godt, denne må nesten sees live!

Når denne ble bestilt ble det ikke spart på noe og den har derfor så godt som alt utstyr det var mulig å bestille denne bilen med, vi kan blandt annet nevne: elektrisk justerbar fører og passasjer stol, fører og passasjerstol med både varme og kjøling, parkeringsensor foran, bak og på sidene, ryggekamera, oppvarmet frontrute, adaptive LED lys, parkeringsassistent, frontkamera, multifunksjonsratt, adaptiv cruise kontroll, stemmestyring, F1 giring, AUX/USB/BT/DAB+, elektrisk bakluke, avtagbart hengerfeste osv osv.

Full servicehistorikk.

Klar for levering!

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Sport aut

Kr 515 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi 210hk AWD Sport aut
KM-stand 49000 Km
Registrert dato 24/02/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 209 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 152 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer NV71451
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 4290794a-7dca-42d8-9d14-0d5ca9c32fdb

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Sport aut

Kr 515 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive LED hovedlys;Alu.Pedaller;Automatisk Klima;AUX-inngang;Bluetooth;Cruise-kontroll;DAB+;Filskiftevarsler;Paddle Skift;Ryggekamera;USB-port;3 nakkestøter bak;ABS bremser;ABS-bremser;Adaptiv cruisecontrol;Aluminiumsfelger;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Bagasjeromstrekk;Beltevarsler;Delskinn;Delte bakseter;Dieselvarmer;El.vinduer;Elektrisk justering fører/passasjersete;Elektriske seter m. memory;Elektriske speil;Elektriske speiler;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Firehjulstrekk;Fjernstyrt sentrallås;Full Styling;Handsfree opplegg;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjon m/Touchscreen;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinninteriør;Skinnratt;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00