COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2013 Chevrolet US Silverado 5,3 V8 Extended Cab

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

2013
Automat
Bensin
110000Km
5328
2

Detaljer

Chevrolet US Silverado 5,3 V8 Extended Cab

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Her snakker vi ordentlig Pick-Up!

Mann kan si mye om amerikanerne, at de kan lage skikkelig pick-uper er definitivt noe av det. Chevrolet Silverado og Ford F-150 er de mest solgte bilene i USA år etter år og det er kanskje ikke så lett å forstå før man prøver en av de. Her snakker vi en kjørekomfort som kan sidestilles med sofaen hjemme i stua, en fremkommelighet som sørger for at fører gir seg lenge før bilen har tenkt å gi opp og det spiller ingen rolle hvor mye du har på planet eller kroken, det vil du knapt nok merke.

Denne bilen er registrert med 3-seter, forige eier har valgt å montere midtkonsoll istede for det tredje sete foran, men sete følger med, så her kan du selv velge. I og med at dette er en 2013 modell kan du også registrere den som 5 seter når den blir 10år.

Bilen er utstyrt med ryggesensor og kamera og har fått ettermontert en 2din spiller fra kenwood med DAB+, AUX, BT og USB. Stresslessene av noen stoler er for øvrig ikke bare oppvarmet, de er ventilert også og elektrisk justerbare. Den ble EU-Godkjent 10.05.2019 så her er det bare å sette i nøkkelen og kose seg.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Chevrolet US Silverado 5,3 V8 Extended Cab

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Merke Chevrolet US
Modell Silverado
Variant 5,3 V8 Extended Cab
KM-stand 110000 Km
Registrert dato 02/08/2013
Girkasse Automat
Motorstørrelse 5328
Motorkraft 320 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 336 g/km
Farge Svart
Dører 2
Seter 3
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer DP30025
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Referanse 88c5f2df-2e29-4a40-8b46-bcb8b825eab4

Tilbehør bil

Chevrolet US Silverado 5,3 V8 Extended Cab

Kr 399 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatisk Klima;AUX-inngang;Bluetooth;DAB+;ABS bremser;ABS-bremser;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;El.vinduer;Elektrisk justerbar førersete;Elektrisk passasjersete;Elektriske speil;Elektriske speiler;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Firehjulstrekk;Fj. betjent s. lås;Hengerfeste;Høydejusterbart ratt;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Nødbremseforsterker;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB-tilkobling (For MP3/WMA)

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig