COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2015 Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

2015
Manuell
Diesel
70000Km
1598
5

Detaljer

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Denne flotte Avensisen står klar for levering i vår butikk.

Avensis har vært en stor salgssuksess for Toyota og det med god grunn, her får du en allsidig stasjonsvogn med masser av plass, alt utstyr du har behov for, pakket inn i design som er lett og like! Vår bil har en meget pen fargekombinasjon med beige metallic lakk og sort delskinn interiør, samt kledlige koksgrå alu felger, den er dessutten også relativt god utstyrt med blandt annet, hengerfeste, ryggekamera, navigasjon med stor touchskjerm, DAB/BT/AUX, to sone klima, oppvarmet fører og passasjerstol, stemmestyring, multifunkjsonsratt, cruisekontrol, filskiftevarling osv osv.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Merke Toyota
Modell Avensis
Variant Touring Sports 1,6 D-4D Active
KM-stand 70000 Km
Registrert dato 17/06/2015
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1598
Motorkraft 111 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 116 g/km
Farge Beige
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer JR31534
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse b7412347-2895-41f8-b6a2-b04907f4e5d8

Tilbehør bil

Toyota Avensis Touring Sports 1,6 D-4D Active

Kr 209 000

Inkl. omregistrering

Annet
AUX-inngang;Bluetooth;DAB+;Filskiftevarsler;Ryggekamera;6-trinn manuell;ABS bremser;Airbags;Aircondition;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delskinn;Delte bakseter;El.vinduer;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Fj. betjent s. lås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjon m/Touchscreen;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Skvettlapper;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig