COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2016 Ford Focus 1,5 TDCi 120hk Titanium X

Kr 199 000

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
40000Km
1499
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 TDCi 120hk Titanium X

Kr 199 000

Inkl. omregistrering

Flott Focus titanum klar for levering. Ny service nå i juni samt nye bremseskiver og klosser på alle 4!

Bilen er velholdt, har lav kilometerstand og titanium x utstyrsnivå.

Ford Focus blir fullrost av biljournalister og kritikere verden over, både som 5dørs og stasjonsvogn. Focus er en bil som ikke bare ser bra ut, men som gir deg masse kjøreglede, praktiske løsninger, masser av plass og et innoativt infotainment system.

Vår bil er selvfølgelig intet unntak er foruten om den kraftige dieselmotoren på 120hk utstyrt med blandt annet: cruisekontroll, multifunksjonsratt, citystop, bakkestart assistanse, ryggesensor, parkvarmer, regnsensor, stemmestyring, sort delskinn, oppvarmet fører og passasjerstol, USB/AUX/BT/DAB+, navigasjon med 8"touchskjerm, oppvarmet frontrute, parkeringsassistent, oppvarmet ratt, paskeringssenor foran, SYNC 2 osv osv.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 TDCi 120hk Titanium X

Kr 199 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 TDCi 120hk Titanium X
KM-stand 40000 Km
Registrert dato 03/02/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 98 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer DP89723
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse c7e5f978-8cfc-45e1-8795-6e0e4e2dfbb8

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 TDCi 120hk Titanium X

Kr 199 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatisk Klima;AUX-inngang;Bluetooth;DAB+;Servicehistorikk;SYNC 2;USB-port;Varme i ratt;6-trinn manuell;ABS bremser;ABS-bremser;Airbags;Aircondition;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Cruisekontroll;Delskinn;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Dieselvarmer;El.vinduer;Elektriske speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjon m/Touchscreen;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00