COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2014 Volvo V40 D2 Kinetic

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

2014
Manuell
Diesel
71000Km
1560
5

Detaljer

Volvo V40 D2 Kinetic

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Strøken Volvo V40 D2 Kinetic!

Volvo V40 ble en umiddelbar hit når den kom og det med god grunn, her får du den velkjente svenske Volvo kvaliteten, komfort, gode kjøreegenskaper pakket inn i et praktisk og tiltalende design! Kinetic utgaven er relativt enkelt spesifisert, men det betyr likevel ikke at du mangler noe for å gjøre bilhverdagen komfortabel.

Bilen vår er utstyrt med blandt annet: parkeringsvarmer med timer, automatiske kurvelys, USB, AUX, BT, DAB+, oppvarmet fører og passasjerstol, city safety, ryggesensor, cruisekontroll, elektriske ruter foran og bak, multifunksjonsratt, kjørecomputer osv osv.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Volvo V40 D2 Kinetic

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell V40
Variant D2 Kinetic
KM-stand 71000 Km
Registrert dato 05/05/2014
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1560
Motorkraft 114 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 88 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer SV50814
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse a775fb84-5948-460d-bb7c-894fecbf71f2

Tilbehør bil

Volvo V40 D2 Kinetic

Kr 159 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatisk Klima;Bluetooth;DAB+;USB-port;6-trinn manuell;ABS bremser;ABS-bremser;Airbags;Aircondition;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antiskrens;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Cruisekontroll;Delte bakseter;Dieselvarmer;El.vinduer;Elektriske speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Ryggesensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig