COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2018 Ford Focus RS 2.3l Ecoboost 350hk AWD

Kr 579 000

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
5000Km
2261
5

Detaljer

Ford Focus RS 2.3l Ecoboost 350hk AWD

Kr 579 000

Inkl. omregistrering

Denne flotte RS`n er en av mange som har forlatt portene på Solberg Bil Notodden, nå er den klar for å skifte eier. Det er en av våre ansatte som eier den pr. i dag og den bærer preg av å ha vært i eie hos en nitidig entusiast! Denne fremstår så godt som ny.

Focus RS har et bøllete utseende og oppfordrer til innspiriert kjøring. Når mulighetene for å trykke høyre foten hardt mot gulvet byr seg, er det så langt ifra all show and no go det går ann å komme, her har Fords ingeniører virkelig lagt ned blod, svette og tårer for at bilen skal hamle opp med alle utfordringer du kaster den inn i med den største overbevisning og selvfølgelighet. Det finnes ingen andre biler der ute som gir deg like mye morro for penga som det Focus RS gjør, dette er bilen for deg som ikke bare er glad i kjøre bil, men for deg som elsker det!

Fra fabrikken har bilen det aller meste av utstyr som var mulig å bestille den med, meste parten av det kommer du ikke til å tenke over at er der når du trykker gassen i bånn og 350 elleville hester preser deg hardt bakover i seteryggen.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Focus RS 2.3l Ecoboost 350hk AWD

Kr 579 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus RS
Variant 2.3l Ecoboost 350hk AWD
KM-stand 5000 Km
Registrert dato 27/11/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2261
Motorkraft 349 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 175 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer NV73232
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 2cfae16c-72ea-401d-bf87-3d88466a38cb

Tilbehør bil

Ford Focus RS 2.3l Ecoboost 350hk AWD

Kr 579 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatisk Klima;Bluetooth;DAB+;Recaro;Ryggekamera;3 nakkestøter bak;6-trinn manuell;ABS bremser;Airbags;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;AUX-inngang;Bakspoiler;Cruisekontroll;Delskinn;El.vinduer;Elektriske speil;Farget glass;Firehjulstrekk;Fjernstyrt sentrallås;Handsfree opplegg;Høydejusterbart ratt;Keyless go;Kjørecomputer;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Navigasjon m/Touchscreen;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkeringsensor bak;Regnsensor;USB-tilkobling (For MP3/WMA)

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00