COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Fiesta 1,5 EcoBoost 200hk ST

Kr 369 000

Inkl. omregistrering

2019
Manuell
Bensin
10000Km
1496
3

Detaljer

Ford Fiesta 1,5 EcoBoost 200hk ST

Kr 369 000

Inkl. omregistrering

Innskudd: 0,- Kjørelengde pr.år: 12 000km (26000 gjenværende) Avtaleperiode: 3år/36mnd (26mnd gjennstående) Mnd pris: 3800,- NB: det tilkommer et eierskiftegebyr på 5606,- Bilen blir levert med sommer og vinter dekk på et sett med felger.

Det er komplett umulig å finne en bil som gir deg mer moro for pengene enn Fiesta ST MK8 gjør!

Bilpressen verden over får ikke fullrost denne bilen nok og det med god grunn. Dette er en fullblods kjøremaskin forkledd som en Ford Fiesta. Smilet går hele veien rundt fra du setter deg ned i de råe recarostolene og trykker på start knappen, kaster deg rundt på svingete riksveier med den største selvfølgelighet, til du har parkert den og blir stående å beundre den en stund. Dette er rett og slett en bil du gleder deg til å kjøre. Eneste ulempen er at alle "turer til butikken" blir en unskyldning for å ta seg ekstra kjøretur, kun for moroskyld.

I tillegg til å være satt opp så nær perfekt det går ann å komme med en "fabrikksbil" er denne også svært godt utstyrt og har stort sett det meste denne bilen er tilgjengelig med, som blandt annet:

  • SYNC3 8" navigasjon med touchskjerm
  • Apple Carplay/AndroidAuto
  • ST Performance pakke m/Quaife diffrensialsperre og launch control
  • Sort Taktrek
  • Ryggesensor
  • Ryggekamera
  • Panoramatak
  • Mørktonetglass
  • Dørkantbeskyttere
  • LED hovedlys
  • Automatisk klimaanlegg
  • Regnsensor med auto. avblendbart spel
  • Innfellbare sidespeil
  • Oppvarmet ratt
  • Oppvarmet frontrute
  • Trafikkskiltgjennkjenning
  • Auto fjernlys
  • Føreroppmerksomhetsovervåkning
  • Keyless
  • BLIS
  • B&O Stereo
  • osv
  • osv

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,5 EcoBoost 200hk ST

Kr 369 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,5 EcoBoost 200hk ST
KM-stand 10000 Km
Registrert dato 22/03/2019
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1496
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Svart
Dører 3
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer NV75326
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse bd54d5ec-4a8e-4b3c-81e1-c4329f084e48

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,5 EcoBoost 200hk ST

Kr 369 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive LED hovedlys;Alu.Pedaller;Automatisk Klima;AUX-inngang;Bluetooth;Bluetooth/telefonsystem;Cruise-kontroll;DAB+;Filskiftevarsler;Navigasjon;Navigasjon;Recaro;Ryggekamera;Ryggekamera;Skiltgjenkjenning;USB-port;Varme i ratt;3 nakkestøter bak;6-trinn manuell;ABS bremser;Adaptiv cruisecontrol;Air Condition;Airbags;Aircondition;Aluminiumsfelger;Aluminiumsfelger;Aluminiumspedaler;Antiskrens;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Bakkestart assistent;Bakspoiler;Beltevarsler;Cruisekontroll;DAB radio;Delskinn;Delte bakseter;El.innfellbare sidespeil;El.vinduer;Elektrisk innfellbare speil;Elektrisk soltak;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske speiler;Elektriske vinduer foran;Elektronisk Stabilitetsprogram;Fabrikkstyling;Farget glass;Fj. betjent s. lås;Fjernstyrt sentrallås;Full Styling;Glasstak;Handsfree opplegg;Høydejusterbart førersete;ISOFIX-fester til barnesete;Justerbart ratt;Keyless go;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lettmetallfelger;Lær-ratt;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Navigasjon m/Touchscreen;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nedfellbare Bakseterygger;Nøkkelfri start;Oppvarmede speil;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Panoramatak;Parkering avstandsføler bak;Parkeringsensor bak;Premium bil-underholdningssystem;Regnsensor;Regnsensor;Ryggesensor;Sentrallås;Skinninteriør;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Sort taktrekk;Sportsratt;Sportsseter;Stemmestyring;Stereoanlegg;Tonede ruter;Tonede ruter;Tåkelys;Tåkelys foran;Tåkelys foran;USB-tilkobling (For MP3/WMA);Varme i seter;Vindusspyler/-visker bak;Vindusviskere med regnsensor;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00