COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 278 000

Eksl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
81000Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 278 000

Eksl. omregistrering

Velholdt og pen Mondeo stv Titanium klar for levering.

Mondeo tilbyr deg kjørekomfort i en helt egen klasse, selv de lengste turene blir uproblematiske med Mondeo som følgesvenn. Det at du kan få med deg hele familien og alt de trenger er heller intet minus. Med årene har Ford også kommet frem til et meget tiltalende design, det lange panseret og den maskuline fronten gir klare assosiasjoner til Fords ikoniske Mustang.

Som Titanium er vår bil full lastet av utstyr og vi kan nevne blandt annet: to sone klima, oppvarmet fører og passasjerstol, oppvarmet baksete, navigasjon med 8" touchskjerm, SYNC2, BT/AUX/USB/DAB+, oppvarmet frontrute, ryggekamera, parkeringssensor foran og bak osv osv.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 278 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 81000 Km
Registrert dato 30/03/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer CV76272
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse f25c17d8-c557-40e5-ad19-8e3a92343a9d

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 278 000

Eksl. omregistrering

Annet
Automatisk Klima;Bluetooth;Cruise-kontroll;DAB+;Ryggekamera;USB-port;3 nakkestøter bak;ABS bremser;ABS-bremser;Aircondition;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;Beltevarsler;Delskinn;Delte bakseter;El.vinduer;Elektrisk justering fører/passasjersete;Elektriske speil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Navigasjon m/Touchscreen;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggesensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig