COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2015 Ford Focus 2,0 TDCi 150hk Titanium X Aut

Kr 239 000

Eksl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
45000Km
1997
5

Detaljer

Ford Focus 2,0 TDCi 150hk Titanium X Aut

Kr 239 000

Eksl. omregistrering

Focus 2,0tdci 150hk Titanium X Aut. Her er det bare å stille seg i kø.

Dette er den Focusen du hadde lyst på når den kom! De fleste måtte nøye seg med lillebror på 120hk og derfor finner du ikke mange av disse med 150hk. Ford har gjort en fantastisk jobb med understellet på Focus, den byr på svært god komfort ved vanlig bruk, men når du byr opp til dans, innehar den egenskaper du vanligvis må opp mange prisklasser for å finne! To literen på 150hk er den dieselmotoren forige Focus virkelig fortjente og understreker de sportslige egenskapene på en meget overbevisende måte!

Når man i tillegg får automat og titanium x utstyrsnivå er det lite som setter en stopper for at selv de lengste bilturer blir en hyggelig affere.

Av utstyr denne bilen ble levert med kan vi blandt annet nevne: multifunksjonsratt, adaptiv cruisekontroll, filskiftevarsler, sort delskinn interiør, stemmestyring, oppvarmet ratt, oppvarmet fører og passasjerstol, oppvarmet frontrute, to sone klima, navigasjon med 8" touchskjerm, DAB/AUX/USB/BT ryggekamera osv osv.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Focus 2,0 TDCi 150hk Titanium X Aut

Kr 239 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium X Aut
KM-stand 45000 Km
Registrert dato 22/09/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 115 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer NV69772
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse 8e2e41d1-0d30-47da-93ed-cd073d00cccb

Tilbehør bil

Ford Focus 2,0 TDCi 150hk Titanium X Aut

Kr 239 000

Eksl. omregistrering

Annet
AUX-inngang;Bluetooth;Cruise-kontroll;DAB+;Filskiftevarsler;Ryggekamera;SYNC 2;3 nakkestøter bak;ABS bremser;ABS-bremser;Adaptiv cruisecontrol;Airbags;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Automatisk klimakontroll;Beltevarsler;Delskinn;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Dieselvarmer;El.vinduer;Elektriske speil;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Handsfree opplegg;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless go;Kjørecomputer;Klimaanlegg;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjon m/Touchscreen;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;USB-tilkobling (For MP3/WMA);Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig