COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 385 000

Eksl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Elektrisitet
10000Km
0
4

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 385 000

Eksl. omregistrering

Vi selger vår flotte Mondeo Hybrid Vignale.

Mondeo i sedan variant er en meget elegant bil og vignale utgaven har det lille ekstra som setter den siste prikken over i`en. Unikt for Vignale er blandt annet ekstra støyisolert coupe, ventilerte multikontur seter, disse er meget behagelige å sitte i og gjør langturer til en fornøyelse. Den har også mange flotte skinn deltajer innvendig, som skinn trukket dashbord og mye mer. Det at det er en hybrid sørger for et hyggelig drivstoff forbruk og et skikkelig fraspark samt at prisen blir desto hyggeligere.

Utover ekstra utstyret Vignale utgaven innebærer er vår bil også utstyrt med blandt annet: DAB+, USB/AUX/USB, navigasjon med stor touchskjerm, dynamiske LED lys, sony stereo, adaptive cruisekontroll, Elseter med minne for fører, nøkkelfritt system, ryggekamera, parksensor foran og bak, blindsone varsler, filskiftevarsler, parkeringsassisten, automatisk to sone klima og mye mer.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 385 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut
KM-stand 10000 Km
Registrert dato 30/01/2019
Girkasse Automat
Motorkraft 140 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Brun
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2250 kg
Registreringsnummer NV75210
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse f9d5c7ab-9fab-46a2-896e-8f18acba5de7

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC 187hk Hybrid Vignale aut

Kr 385 000

Eksl. omregistrering

Annet
Adaptive LED hovedlys;AUX-inngang;Bluetooth;DAB+;Filskiftevarsler;My Key;Ryggekamera;Servicehistorikk;3 nakkestøter bak;ABS bremser;Adaptiv cruisecontrol;Airbags;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;El.vinduer;Elektrisk innfellbare speil;Farget glass;Fjernstyrt sentrallås;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;ISOFIX-fester til barnesete;Keyless go;Klimaanlegg med flere soner;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lær-ratt;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjon m/Touchscreen;Nøkkelfri start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Oppvarmet ratt;Parkeringssensor foran og bak;Regnsensor;Seter med minneinnstilling;Skinninteriør;Stemmestyring;Tonede ruter;Tåkelys;USB-tilkobling (For MP3/WMA)

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig