COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2013 Jaguar XJ-Serie XJ 3.0 V6D Premium Luxury SWB

Kr 429 000

Eksl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
91000Km
2993
4

Detaljer

Jaguar XJ-Serie XJ 3.0 V6D Premium Luxury SWB

Kr 429 000

Eksl. omregistrering

Vi har den store glede av å selge en av verdens lekreste bilmodeller, nemlig Jaguar XJ, som er den største Jaguar modellen i deres portefølje som vil gi deg det absolutt ypperste innen komfort, luksus og design. Her er det skinn så langt øye kan se, og alt er gjennomført ned til hver lille detalj som de perfekte sømmene, fargepaletten med de lekre treverket som matcher bilens krembeige skinninteriør av topp kvalitet!

275hk villige hestekrefter gir deg en rå kraft samtidig som at forbruket er høyst respektabelt på denne seks sylindrede motoren som vil kunne fint konkurrere med helt vanlige familiebiler på forbruket.

Setekomfort som få biler kan matche samtidig som at du får en av klassens mest lekne og sporty sedaner.

Den bærer preg av godt vedlikehold, og bilen har ingen bulker eller skader av betydning. Interiøret bærer også gjennomgående preg av pedantisk bilpleie. Dette er en bil som passer for alle kjøpegrupper som vil ha det lille ekstra, og det er fullt mulig å ha to ISOFIX-seter bak om man ønsker å realisere familiedrømmen. Et meget romslig bagasjerom er også på plass!

Bilen har mengder av utstyr, og vi kan nevne bl.a. komfortseter med hel-elektrisk justering og minne, meget godt lydanlegg, bi-xenon hovedlys, ryggekamera, oppvarmet frontrute, 19" alufelger på sommer og 18" på vinterhjulene og mye mer! Bilen har komplett servicehistorikk, og den fikk nye bremseskiver foran og bak så sent som i sommeren 2018 hos Jaguar. Denne bilen er ikke minst levert med original DAB radio fra fabrikk som ikke alle disse bilene kan skilte med fra denne perioden.

Ønsker du mer informasjon om denne bilen ta kontakt med salgssjef, Eric Lomme, på tlf. 917 54 507 eller mail eric@solbergbil.no.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg på nærmeste stasjon. Vi tilbyr også frakt av bilen i hele Norge.

Vi tilbyr markedsledende forsikring og finansieringsløsninger fra 0,- kontant. Vi tar innbytte, og dette gjelder innbyttebiler i alle prisklasser.

Vi ønsker deg velkommen til Solberg Bil AS, Telemarks Ford forhandler!

Spesifikasjoner

Jaguar XJ-Serie XJ 3.0 V6D Premium Luxury SWB

Kr 429 000

Eksl. omregistrering

Merke Jaguar
Modell XJ-Serie
Variant XJ 3.0 V6D Premium Luxury SWB
KM-stand 91000 Km
Registrert dato 17/02/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2993
Motorkraft 275 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 184 g/km
Farge Svart
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2365 kg
Registreringsnummer NF77474
Kjøretype Bakhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
Referanse 8b885adc-3e06-43c4-bb7b-c281d2e935be

Tilbehør bil

Jaguar XJ-Serie XJ 3.0 V6D Premium Luxury SWB

Kr 429 000

Eksl. omregistrering

Annet
Bluetooth/telefonsystem;Cruise-kontroll;DAB radio;Elektrisk justering fører/passasjersete;EU-Godkjent;Isofix Barnesete Feste;Navigasjon;Oppvarmede bakseter;Oppvarmet ratt;Ryggekamera;Servicehistorikk;Skinninteriør;USB-port;Xenonlys;18'' Alufelger;19" Aluminiumsfelg;ABS bremser;Antiskrens;Antispinn;Aut. avblendbart speil;Auto klima;Automatisk klimaanlegg;AUX-inngang;AV UTTAK ( MP3);Avkjølte forseter;BLIS;CD-Spiller;Elektrisk Bakluke;Elektrisk håndbrekk;Elektrisk innfellbare speil;Elektrisk soltak;Elektriske seter m. memory;Elektronisk bremsekraftfordeler;Elektronisk startsperre;Fjernstyrt sentrallås;HiFi;Integrert mobiltelefoni;Interiørdetaljer (Tre);IPOD tilkobling;Kjørecomputer;Kollisjonsgardiner;Kollisjonspute - førersiden;Kollisjonspute - passasjersiden;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Metallic lakk;Midtarmlene foran og bak;Nøkkelfri lås/start;Oppvarmet frontlyktspyler;Oppvarmet frontrute og speil;Oppvarmet førersete;Oppvarmet passasjersete;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Regnsensor;Skinnratt;Sommerhjul;Ute temp. måler;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - Fredag: 09:00 - 17:00

Torsdag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 11:00 - 15:00

Søndag: Stengt