COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

1 Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium aut.

Kr 499 000

Eksl. omregistrering

1
Automat
Diesel
24000Km
1997
5

Detaljer

Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium aut.

Kr 499 000

Eksl. omregistrering

Den geniale, smarte og velutstyrt Galaxy med 180hk og automat. Den perfekte kjøremaskinen for alle barnefamilier. Her er det mengder med plass slik at alle turer med bilen fullastet med barn og voknse går som en drøm.

Foruten om at bilen fremstår som meget pen og velholdt, kan vi blandt annet nevne utstyr som: 3-soners klima, elbakluke, DAB+, ryggekamera, navigasjon med touchskjerm, el-seter med memory, nøkkelfritt system, cruisekontroll og mye mer.

Her kan du ta med hele familien på bilferie uten problemer.

Velkommen til Solberg Bil Notodden.

Vi er Telemarks Ford forhandler avdeling Notodden og tilbyr et stort utvalg av bruktbiler i alle prisklasser i tillegg til Fords komplette sortiment av nyttekjøretøy og personbiler.

I vår stab har vi dedikerte selgere på nyttekjøretøy, personbil og brukte kjøretøy, dyktige mekanikere, delelager og dekkavdeling. Vi utfører takst, EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og kan levere dekk, utstyr og tilbehør til din bil fra velkjente merker og produsenter til svært konkurransedyktige priser.

Har du en bil du ønsker bytte inn i din nye drømmebil? Vi tar alle bruktbiler i innbytte og kommer gjerne med et tilbud til deg på din nye. For vår egen og kundens sikkerhet tar vi alltid takst på innbytte biler, slik at du kan være trygg på at alle bruktbiler kjøpt hos Solberg Bil er EU-godkjent og i tilfredsstillende stand.

For deg som kjøper bil eldre enn fem år tilbyr vi 3-6 mnd. Bruktbilgaranti, men det er også mulig å utvide denne med garantier fra Autoconcept.

Kommer du langveis fra? Vi henter deg ved nærmeste stasjon, frakter bilen til deg i hele Norge eller møter deg på Gardermoen.

Finansering og forsikring ordner du selvfølgelig hos oss til svært gunstige betingelser med markedets ledende samarbeidspartnere som DnB, Santander, Ford Credit, IF og Enter med flere.

Ring oss gjerne for en hyggelig bilprat.

Fredrik Lien tlf: 41 50 94 41 – fredrik.lien@solbergbil.no Rune Kimerud tlf: 94 49 97 57 – rune.kimerud@solbergbil.no Dag Runar Dyhre tlf: 99 09 08 65 Eyvind Fjelle tlf: 98 44 30 81 – eyvind.fjelle@solbergbil.no

Mer om oss finner du på www.solbergbil.no eller https://www.facebook.com/solbergbilnotodden

Forbehold om utilsiktede feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium aut.

Kr 499 000

Eksl. omregistrering

Merke Ford
Modell Galaxy
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium aut.
KM-stand 24000 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 7
Interiør Sort Delskinn
Drivstoff Diesel
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse e3a2f203-574e-4688-bf9a-d7cfbd6389c6

Tilbehør bil

Ford Galaxy 2,0 TDCi 180hk Titanium aut.

Kr 499 000

Eksl. omregistrering

Annet
Bluetooth;DAB+;Paddle Skift;Ryggekamera;3 nakkestøter bak;ABS bremser;Adaptiv cruisecontrol;Air Condition;Aluminiumsfelger;Aluminiumsfelger;Antiskrens;Antiskrens;Antispinn;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delskinn;Delte bakseter;El. vinduer bak;El.innfellbare sidespeil;Elektrisk justerbar førersete;Elektrisk justering fører/passasjersete;Elektriske seter m. memory;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Farget glass;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Keyless go;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Koppholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Navigasjon m/Touchscreen;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri start;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringsensor bak;Pollenfilter;Sentrallås;Sentrallås;Servostyring;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys;Tåkelys foran;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Mandag til fredag 08.30-16.30

Torsdag til 19.00

Lørdag 10.00-14.00Fredrik Lien
Bruktbilansvarlig