COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Velkommen til Solberg Bil AS & Solberg Bil Windswoll

Solberg Bil i Skien er Telemarks største Fordforretning. Vi er offisiell Ford Store, noe som gir oss anledning til å selge de eksklusive produktene Ford Mustang og Ford Vignale. Vårt Transit Senter har de fleste varebiler utstilt og en dedikert nyttekjøretøyansvarlig som bistår bedriftskunder med fullstendige pakkeløsninger. I 2015 kjøpte vi den tradisjonsrike bedriften Windsvoll Bil på Notodden. Butikken har nå skiftet navn til Solberg Bil Windsvoll. Bygget, som ligger på Tuven rett ved R134 er under oppgradering, både utvendig og innvendig og vil om kort tid stå klart. Driften løper som vanlig og vi er spente på å få det klart.


Vi har et meget dyktig verksted med god kapasitet,delelager og egen dekkavdeling. Vi utfører EU-kontroll, service og reparasjoner på alle merker og leverer gode dekk fra mange toppmerker.


Følg oss på Facebook! Sjekk ut Solberg Bil AS & Solberg Bil Notodden

Følg oss på Instagram! Sjekk ut Solberg Bil AS & Solberg Bil Notodden

Kom gjerne innom en tur for en prat eller prøvekjøring

Solberg bil